25/10/2019

PRESSINFO

Årets Restaurant 2019 samt 17 andre prestigiøse hæderspriser uddeles på Den danske Spiseguides GALLA aften d 27 oktober på Hotel Hesselet, Nyborg

 

En række notable nominerede er i spil til de forskellige priskategorier:

 

Årets Restaurant, Sommelier, Restaurantchef, Restaurant- og Kokkeprofil, Bo&Spis, Exotic/Spicy, Grønne Menu, Fiske&Skaldyrsrestaurant, Bistro/Brasseri, Smørrebrøds/Frokostrestaurant, Årets Oste, Årets Dessert, Årets Teamwork, Avec&Vinkort, Årets Gennembrud samt nyheden Årets Landevejskro

 

Priserne sponsoreres af HKI OST, Holy Bean, Brønnum, Oskar Davidsen & Co, Unika, Legro krydderurter, World Seafood, Condi, Catering engros og Booksforcooks.

 

De danske IKONER indenfor restaurantverdenen er inviteret til gallaen af Naturmælk og placeres ved det særlige IKONBORD. Gericke, Kolbeck, Michaud, Lieffroy, Lauterbach, Hurtigkarl, Milleri, Restorff, Beck Thomsen Rene Redzepi, Leif Sørensen og Claus Meyer er medlemmer i den særlige kategori der i år udvides med Christian Bind og Rasmus Kofoed.

 

Gallamenuen er kreeret af køkkenchef Lasse Poulsen og vine kommer fra Pedersbæk Vine, Søren Salin, Cold Hand Winery og Oskar Davidsen&Co,

 

Efter festen omdeles dagens release: Den danske Spiseguide 2020 med sit indhold af klassifikationer i form af Globen, Sol, Stjerner samt Kniv&Gaffel. Højeste klassifikation er Globen med 6 restauranter og EEE (Europa Exclusive Elite) med 11 restauranter. SOL tildeles 24, *** til 51, ** til 60 og * til 38 medens 26 opnår Kniv&Gaffel markering.

 

Den danske Spiseguide 2020 kan købes fra 26 oktober 2019. Pris 180,00.

Booksforcooks.dk