03/08/2020

PresseInfo

Årets Restaurant 2020 samt 18 andre prestigiøse hæderspriser uddeles
på Den danske Spiseguides GALLA aften d 25 oktober på Dyvig Badehotel, Nordborg.

En række notable nominerede er i spil til de forskellige priskategorier:

 

Årets Restaurant
Årets Sommelier,
Restaurantchef,
Restaurant – og Kokkeprofil,
Bo&Spis,
Exotic/Spicy,
Grønne Menu,
Fiske&Skaldyrsrestaurant,
Bistro/Brasseri,
Smørrebrøds/Frokostrestaurant,
Årets Oste,
Årets Dessert,
Avec&Vinkort,
Årets Gennembrud,
Årets Landevejskro samt 2 nye
Årets Snacks/Appetizers/Caviar samt
Årets Meatsommelier.

 

Priserne sponsoreres af HKI OST, Holy Bean, Brønnum, Oskar Davidsen & Co, Arla Unika, Legro krydderurter, World Seafood,Rossini Caviar, JN-Meat, Catering engros og Booksforcooks.

 

De danske IKONER indenfor restaurantverdenen er inviteret til gallaen af Naturmælk og placeres ved det særlige IKONBORD. Søren Gericke, Jens P.Kolbeck, Michel Michaud, Jean-Louis Lieffroy, Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Elvio Milleri, Jan Restorff, Hans Beck Thomsen, Rene Redzepi, Leif Sørensen, Francis Cardenau, Rasmus Kofoed, Christian Bind og Claus Meyer er medlemmer i den særlige kategori, der i år udvides med Vivi Schou.

 

Gallamenuen er kreeret af teamet på Dyvig Badehotel under ledelse af John Bech Amstrup og vine kommer fra Pedersbæk Vine, Pass the Port, og Oskar Davidsen&Co,

 

Efter festen omdeles dagens release: Den danske Spiseguide 2021 med sit indhold af klassifikationer i form af Globen, Sol, Stjerner samt Kniv&Gaffel. Højeste klassifikation er Globen(WORLD CLASS) med 6 restauranter og EEE (Europa Exclusive Elite) med 11 restauranter. SOL tildeles 29, *** til 54, ** til 56 og * til 11 medens 24 opnår Kniv&Gaffel markering.

 

Den danske Spiseguide 2021 kan købes fra 26 oktober 2020. Pris 180,00.
Booksforcooks.dk