Klassifikationer

   

World class,

Det tårnhøje niveau, hvor ambition, kreativitet, nydelse og velvære, danner den helstøbte oplevelse, der er få restauranter i verden forundt at præstere.

 

Kniv & Gaffel For et interessant køkken med god pris/kvalitetsrelation.

En stjerne Tildeles restauranter, der serverer mad og drikke i et niveau der er over dansk gennemsnitsniveau i sin kategori.

To stjerner Tildeles restauranter, der tilbyder en sæsonsikker, udfordrende og spændende spiseoplevelse med personlig og kyndig betjening og med god vejledning m.h.t. drikkevarer.

Tre stjerner Tildeles restauranter, hvor der altid er sikkerhed for at menuer, betjening og vin & drikke sortiment er på dansk topniveau.

SOL Tildeles restauranter, der FREMSTÅR målrettet/fokuseret på at komme i betragtning til EEE – kategorien. For at komme i betragtning skal alle parametre indenfor restaurantoplevelser have høj prioritet: Maden, innovation og smag, menuerne, (den røde tråd), vin og drikke sortimenter, udvalg, tema og servicering, betjening af gæster ”overall”, atmosfære, bordkomfort, bestik/glas m.m., temperatur, lysforhold, akustik, musik, atmosfære.

EUROPA EXCLUSIV ELITE Her vil meget få restauranter blive placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.

Klassifikationer, vin Guiden klassificerer prioriterer personligt afstemte vinsortimenter, hvor bredde, dybde og mangfoldighed er tilstede. Alibi vinkort eller tematisk funderede vinudvalg analyseres grundigt.

Tilfredsstillende vin- og avecsortiment der hænger sammen med menukortets tilbud. Evt. et mindre, men velovervejet og udsøgt vin og avecudvalg.

Bemærkelsesværdigt og veldisponeret vin- og avecsortiment.

Fremragende vin- og avecsortiment. Vin: Bemærkelsesværdigt i såvel dybde som bredde indenfor distrikter og årgange. Avec: Spirituosa, kaffe, the.

Tal under vinglas angiver detailklassifikation af vin- og avecrating, angivet som point ud af maksimalt 35.

IKON: Gennem årtier har en række af dansk gastronomis største ildsjæle dannet forbillede for både yngre og ældre kollegaer og ikke mindst opretholdt et højt niveau gennem hele deres lange karriere.