Klassifikationer

Kniv-&-Gaffel.

Kniv & Gaffel For et interessant køkken med god pris/kvalitetsrelation.

en_stjerne

En stjerne Tildeles restauranter, der serverer mad og drikke i et niveau der er over dansk gennemsnitsniveau i sin kategori.

to_stjerner

To stjerner Tildeles restauranter, der tilbyder en sæsonsikker, udfordrende og spændende spiseoplevelse med personlig og kyndig betjening og med god vejledning m.h.t. drikkevarer.

tre_stjerner

Tre stjerner Tildeles restauranter, hvor der altid er sikkerhed for at menuer, betjening og vin & drikke sortiment er på dansk topniveau.

sol

SOL Tildeles restauranter, der FREMSTÅR målrettet/fokuseret på at komme i betragtning til EEE – kategorien. For at komme i betragtning skal alle parametre indenfor restaurantoplevelser have høj prioritet: Maden, innovation og smag, menuerne, (den røde tråd), vin og drikke sortimenter, udvalg, tema og servicering, betjening af gæster ”overall”, atmosfære, bordkomfort, bestik/glas m.m., temperatur, lysforhold, akustik, musik, atmosfære.

Elite

EUROPA EXCLUSIV ELITE Her vil meget få restauranter blive placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.

Klassifikationer, vin Guiden klassificerer prioriterer personligt afstemte vinsortimenter, hvor bredde, dybde og mangfoldighed er tilstede. Alibi vinkort eller tematisk funderede vinudvalg analyseres grundigt.

et_vinglas

Tilfredsstillende vin- og avecsortiment der hænger sammen med menukortets tilbud. Evt. et mindre, men velovervejet og udsøgt vin og avecudvalg.

to_vinglas

Bemærkelsesværdigt og veldisponeret vin- og avecsortiment.

tre_vinglas

Fremragende vin- og avecsortiment. Vin: Bemærkelsesværdigt i såvel dybde som bredde indenfor distrikter og årgange. Avec: Spirituosa, kaffe, the.

Tal_under_vinglas

Tal under vinglas angiver detailklassifikation af vin- og avecrating, angivet som point ud af maksimalt 35.

Ikon

IKON: Gennem årtier har en række af dansk gastronomis største ildsjæle dannet forbillede for både yngre og ældre kollegaer og ikke mindst opretholdt et højt niveau gennem hele deres lange karriere.