26/02/2018

Prenominering: Årets Souschef 2018 + Kokketræf

Alle 7 nomineringer er nu foretaget og gæstebooking er indledt, der er et begrænset antal pladser så book snarest. Vigtigt at booke i god tid.

Årets Souschef 2018:

På basis af restauranternes indstilling af egne souschefer i kategorien Årets Souschef Den danske Spiseguide afholdes et kokketræf, nomineringsevent på Molskroen d 17 juni kl 12.30, hvor 7 indstillede souschefer serverer hver sin ret for publikum og dommere fra Den danske Spiseguide. De 3 bedste på dagen nomineres i kategorien Årets Souschef 2018, som kåres m hædersdiplom på GALLAEN d 28.10 2018  på Marienlyst Strandhotel. Sponsor for kategorien er Legro Bouqeut Garni.

De indstillede seks der dyster på Molskroen samt deres gastronomiske kreation og ledsagende vin/drikke ses her:

Aperitif/snacks og Champagne

Jesper Dams Hansen,

restaurant Babette: Fjordrejer & tomat (Gavi di Gavi 2012)

Michael Nørtoft,

restaurant Lieffroy.(forret Pighvar med østersfars)

Malte Iglemose,

restaurant Tree-Top: Lam,rabarber & fennikel ( Vigna More 2013)

Mads Jensen,

restaurant Molskroen Indbagt due ( La Riva 2012)

Lasse Starup,

restaurant Me/Mu: And, hjerte og lever, røde beder, hybenrose og hengemte kirsebær (Collina sella Vedova 2011)

Mark Sørensen,

Marienlyst Strandhotel; Jordbær, tonka & hyldeblomst (Moscato 2017)

Rasmus Broholm Tornhøj Larsen

Under Lindetræet, Odense (ret afventes) vin afventes.

Book gerne til kokketræffet den 17 juni kl 12.30. Pris 1400,00 incl moms. www.booksforcooks.dk