Nyhedskategorier
Du finder her nyheder omkring prenomeneringer, kåringer etc.
24/09/2018

Klassifikationer i Den Danske Spiseguide justeres
Verdens bedste restauranter
SOL.
Tildeles restauranter, der fremstår målrettet/fokuseret på at komme i betragtning til EEE – kategorien. For at komme i betragtning skal alle parametre indenfor restaurantoplevelser have høj prioritet: Maden, innovation og smag, menuerne, (den røde tråd), vin og drikke sortimenter, udvalg, tema og servicering, betjening af gæster ”overall”, atmosfære, bordkomfort, bestik/glas m.m., temperatur, lysforhold, akustik, musik, atmosfære.EUROPA EXCLUSIV ELITE.
Her vil få restauranter blive placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.
GLOBUS.
Det tårnhøje niveau, hvor ambition, kreativitet, nydelse og velvære, danner den helstøbte oplevelse, der er få restauranter i verden forundt at præstere.