24/09/2018

Klassifikationer i Den Danske Spiseguide justeres

Verdens bedste restauranter

Danmarks gastronomiske ry er helt fortjent blvet styrket i de senere år.
Vi har aldrig før haft så mange TOP placerede restauranter set fra såvel indenlandske som udenlandske anmeldere, foodies eller fagkolleger.
Redaktionen “Den danske Spiseguide 2019” har besluttet, at klassifikations trinene skal modsvare den udvikling, at blandt verdens bedste restauranter includeres danske.

SOL. 
Tildeles restauranter, der fremstår målrettet/fokuseret på at komme i betragtning til EEE – kategorien. For at komme i betragtning skal alle parametre indenfor restaurantoplevelser have høj prioritet: Maden, innovation og smag, menuerne, (den røde tråd), vin og drikke sortimenter, udvalg, tema og servicering, betjening af gæster ”overall”, atmosfære, bordkomfort, bestik/glas m.m., temperatur, lysforhold, akustik, musik, atmosfære.

EUROPA EXCLUSIV ELITE. 
Her vil få restauranter blive placeret. Kriteriet er at de udvalgte restauranter er direkte sammenlignelige i kvalitet/udførelse/servicering som på europæisk ***Michelin.

GLOBUS.
Det tårnhøje niveau, hvor ambition, kreativitet, nydelse og velvære, danner den helstøbte oplevelse, der er få restauranter i verden forundt at præstere.