30/06/2015

Årets restaurant 2015

SPONSOR:
HKI OST

HkiOstLogo_spons

 

Redaktionen har fornøjelsen at præsentere de 6 finalister 2015,
disse er nævnt i alfabetisk rækkefølge:

 

ALBERTO K
På Københavns første designhotel Hotel Royal(Arne Jacobsen) byder restauranten på 20.sal på et fransk køkken med danske noter ved Jeppe Foldager( Bocuse d’Or sølvmedalje 2013) i køkkenet og Emil Gamrath i restauranten. Maden får selskab med et udsøgt vinkort og alt i alt kan restauranten i den grad angle efter den Michelinstjerne, der burde været faldet allerede

 

ET
Aarhus arketypiske fransk-klassiske restaurant med en unik brasseri-restaurant kombination i sit udtryk og konsekvent serverende udelukkende klassiske franske vine er for første gang blandt de nominerede restauranter i Den danske Spiseguides historie. Lars Eiskjær & Morten Sandvej er cheferne bag såvel gryderne som restaurantens borde.

 

KONG HANS KÆLDER
Et nyt team v. Mark Lundgaard og Peter Pepke har i lettere nyrenoverede omgivelser i den gamle kælder sat direkte kurs mod Michelinstjerner med deres klassiske franske køkken bl.a. med tranchering ved bordet og præsenterende et af vore allerbedste osteudvalg. Læg hertil et udsøgt vinkort.

 

LIEFFROY
Det lyder fransk, men er et vellykket mix af franske og danske traditioner og råvarer råvarer tilberedt efter klassisk forbillede. Der er kokkehuer i køkkenet og klassisk tjenerattitude i restauranten, der er ostebord og et velkomponeret vinkort. Patrick er chefen og hans kompetente højre hånd er Jean-Louis Lieffroy.

 

STUDIO
Torsten Vildgaard er netop kåret af sine kokkekollegaer som Kokkenes Kok. Studio har på ekstrem kort tid erobret såvel de danske madanmelderes som Michelins fulde opmærksomhed. Stilen er et meget velovervejet, overraskende disciplineret såvel teknisk som kreativt med uhyre velsmagende og spændende kreationer.

 

TI TRIN NED
Gennem flere år har Ti Trin Ned vundet flere kokkekonkurrencer og cheferne Mette & Rainer Gassner har stor ære i at uddanne store gastronomiske talenter og det afspejler sig i restaurantens menuer, hvor også såvel oste som vine er under omhyggelig pleje ligesom grønt kommer fra egne marker. Meget personlig køkkenstil.

 

Redaktionen ønsker stort tillykke til alle de nominerede.

 

Mvh
Redaktionen
Den danske Spiseguide 

 

SponsorHKI OST